Pogba: Min mor sagde altid, at jeg ville komme tilbage til United

I seneste episode af UTD Podcast åbner Pogba op omkring hans skifte tilbage til United, og hvordan hans familie påvirker hans liv på og udenfor banen.

Pogba forlod i 2012 United til fordel for Juventus på en fri transfer. Selvom skiftet tilbage til United i 2016 kom som en overraskelse for mange, var Pogbas mor aldrig i tvivl om, at franskmanden igen ville bære den røde trøje.

– Min mor sagde altid til mig: ‘Du vil tage et sted hen, men komme tilbage’. Hun sagde altid dette, fortæller Pogba til UTD Podcast.

– Jeg var svarede altid: ‘Vi vil se’, men du kender mødre, og de ting, hun sagde: ‘Du kommer tilbage, bare rolig’, og det var lige efter [skiftet til Juventus]. Hun sagde: ‘Du kommer tilbage til Manchester, bare rolig’, og det gjorde jeg.

Pogba var med til at vinde to Serie A-titler i sin tid hos Juventus før United købte ham tilbage for 105 millioner euro.

– Da jeg kom tilbage, var jeg virkelig glad for at være her igen. Jeg gik uden at være færdig. Jeg startede noget, men jeg afsluttede det ikke. Jeg tog bare et andet sted hen. Det var klart, at det at komme tilbage til det sted, hvor jeg startede, var for mig, grunden til min glæde. Nu var jeg klar til at komme som en fast spiller, ikke som en ungdomsspiller.

Franskmanden åbner i podcasten også op omkring hans barndom og familiens påvirkning af hans liv og fodboldkarriere.

– Mine forældre kom fra Afrika inden de kom til Frankrig og arbejdede hårdt for mig. Jeg tror, som barn ved du ikke rigtig, men der plejede at være fem i huset, og det er svært for en mor. Du skal fodre dem og skal være der for dem og alt. Hun arbejder hårdt for at hjælpe os. 

– Vi har alt på grund af hende, så jeg er nødt til at arbejde 10 gange hårdere, og det er noget, jeg altid har i mit baghoved. Min far også. For at være den bedste, er du nødt til altid at have lyst til mere.

– Når du har en drøm, skal du bare gå efter den. En drøm er gratis. Du vågner op efter en drøm, men i det mindste når du drømmer, kan du drømme så stort, som du vil. Du drømmer stadig og ønsker at opnå det. Mine mål er altid at opnå mere. Vi kan altid lære i denne alder. Du vil altid lære noget. Jeg elsker at lære nye ting. Jeg elsker at prøve ting af.

UTD Podcast-episode med Pogba udkommer i aften.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Ighalo ser frem til Fernandes og Pogbas makkerskab på midten

Næste artikel

Chong: Uniteds fælleskab er inspirerende

ANNONCE