Dårligt nyt for Neville

Gary Neville blev efter bare lidt under et kvarter således tvunget af banen til fordel for den senere målscorer Kieran Richardson, da United slog…

Gary Neville blev efter bare lidt under et kvarter således tvunget af banen til fordel for den senere målscorer Kieran Richardson, da United slog Debrechen 3-0 og legende let kom i Champions League.

I den turnering må Gary Neville dog vente lidt med at komme i kamp, for lyskeskaden som landsholdsspilleren pådrog sig på det ungranske nationalstadion holder ham ude i fire-fem uger, vlød den nedslående melding fra Sir Alex Ferguson.

“Han vil være ude i fire-fem uger. Det er en typsik lyskenskade, som du risikerer at få´på et så usædbvanligt blødt underlag som det.”

“Gary er naturligvis en vital spiller for os med sin store erfaring, men jeg føler vi har fint back up på pladsen. Phil Bardsley gjorde det godt, da han kom ind i kampen, Wes Brown har spillet mange kampe på pladsen og også John O”Shea kan spille der, så det bliver intet problem,” udtaler bossen.

Forrige artikel

Følg CL-lodtrækning på OldTrafford.dk

Næste artikel

Unisport.dk har fået flere Not 4 Sale-armbånd

ANNONCE