Dæhli kan være på vej hjem

Manchester Uniteds unge norske talent Mats Møller Dæhli kan være på vej væk fra Carringtons grønne marker. Norske medier peger på et skifte til Molde.

Manchester Uniteds norske talent Mats Møller Dæhli bliver af norske VG sat i forbindelse med et skifte til Ole Gunnar Solskjærs Molde.

Ifølge avisen er den 18-årige nordmands fremtid i spil og overfor Romsdal Budstikke erkender agent Jim Solbakken, at Dæhli i næste sæson kan spille andre steder end i Manchester.

– Vi vurderer hele tiden karrieren og vejen videre for Mats, så vi får se i de næste par dage og uger. Et skifte tilbage til Norge kan være aktuelt, siger Solbakken til Romsdal Budstikke.

Dæhli har længe været set som et af norsk fodbolds lysende håb. Udover at være søn af en kendt fodboldkommentator, så blev han i 2012 kåret til årets spiller på klubbens akademi.

Ole Gunnar Solskjær overvejer i øjeblikket forstærkninger til sit hold efter at han tidligere på sommerne solgte den tidligere Manchester United-spiller Magnus Wolff Eikrem til hollandsk fodbold.

Det vides ikke om et eventuelt skifte for Dæhli vil være på udlån eller permanent.

Forrige artikel

Cleverley roser holdånden

Næste artikel

Jordan: Moyes har fortjent United

ANNONCE