Dagens rygter

Med transfervinduet lurende nogle uger forude, er der for alvor kommet fart på rygtemøllen. Vi ser her nærmere på dagens United-rygter.

Daily Mail skriver, at David Moyes skulle være på jagt i Barcelona. I sommers forsøgte Moyes forgæves at hente Francesc Fabregas til Old Trafford, men skotten skulle ikke have givet op. Cesc er stadig et emne i United, ligesom hans to holdkammerater Alex Song og Andres Iniesta skulle være.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Avisen skriver, at Moyes er ivrig efter at styrke midtbanen og samtidig hente et stort navn til United. Her skulle Barcelona-trioen passe ganske fint ind i planerne. Hvorvidt det dog er sandsynligt at få fat i en af Barca-stjernerne er en anden sag.

Italienske Tuttosport skriver i dag, at Juventus jagter Nani, og skulle være klar til at slå til allerede her til januar. Nani forlængede fornylig sin aftale med fem år, men den portugisiske kantspiller har aldrig rigtig slået igennem over længere tid på Old Trafford.

Juventus vil angiveligt leje Nani i januar, med udsigt til en permanent aftale til sommer. En aftale som Tuttosport melder skulle sende 20 millioner pund og Mirko Vucinic til Old Trafford.

Andrea Ranocchia fra Milan skulle være et emne i flere af de store engelske klubber, også i United. Men i følge Express er det Mourinho og Chelsea som pt fører jagten på den italienske forsvarsspiller.

Blaise Matuidi fra Paris SG har længe været et varmt navn på rygtebørsen, men først nu skulle United være en del af jagten på midtbanespilleren. Hidtil har Chelsea og Tottenham været nævnt som de varmeste kandidater, men i følge medier i Frankrig, skulle Moyes nu også være ude efter Matuidi.

Sidste navn for i dag er et af de mere ukendte af slagsen. Dorin Rotariu er nok ikke kendt af så mange, men United skulle angiveligt have fulgt den rumænske kantspiller i et år, og har fået ham anbefalet af Kenny Moyes, bror til David Moyes.

Den 18-årige kantspiller fra Dinamo Bukarest er også et emne i Celtic, men kilder i Rumænien hævder, at United skulle have haft samtaler med spilleren og hans familie.
 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Strachan vil give Fletcher tid

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Stoke City

ANNONCE