Darmian: Vi er helt klar til Swansea

Selvom skaderne er mange, så er Manchester United godt forberedt til søndagens kamp.

Med karantæne til Fellaini og skade til Fosu-Mensah, så blev torsdagens derby mod Manchester City endnu en dyr affære for den efterhånden tynde trup. Nu skal der trækkes enorme veksler på i forvejen trætte spillere, og det kan i sidste ende betyde pointtab.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Matteo Darmian maner dog til ro. Han mener, at de resterende spillere er helt klar til det tætpakkede program, og han ser frem til kampen mod Swansea, som skal kaste tre point af sig. 

– Vi har meget få dage mellem kampene resten af sæsonen, så vi skal holde fokus og være klar. Alle spillerne i truppen har en afgørende rolle lige nu, og nu handler det i første omgang om at vinde mod Swansea, siger Darmian til Manutd.com.

Selvom Manchester United fortsat mangler to svære udekampe mod Tottenham og Arsenal, så er Darmian sikker på, at holdet kan slutte i top-fire.

– Selvølgelig tror jeg på det. Vi sigter efter at slutte så højt som muligt, og lige nu ser det fortsat godt ud. Hvis vi vinder mod Swansea, så lægger vi igen et stort pres på både City og Liverpool, der lige nu er de største konkurrenter til pladserne. 

– Der er en god stemning i truppen, og det har der været hele sæsonen. Det er vigtigt, vi bevarer et positivt sind. 

Matteo Darmian spillede en fin kamp mod City, og det vil selvfølgelig være glædeligt og tiltrængt, hvis italieneren kan genfinde lidt af det niveau, han startede sin United-karriere på. 

 

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho ser frem til næste sæson

Næste artikel

Sheringham sætter spørgsmålstegn ved Mourinho

ANNONCE