David Moyes trods Lingard-mål: Vi vil altid være taknemmelige

Den tidligere United-manager og nuværende West Ham-manager, David Moyes, gav Jesse Lingard et par ord med på vejen efter dagens kamp mellem West Ham og Manchester United.

Sidste sæson imponerede Jesse Lingard stort for West Ham United. I dag scorede Lingard en ligeledes imponerende kasse for Manchester United, da han drejede bolden op i målhjørnet i kampens sidste spilminutter.

Lingards træner fra sidste sæson, David Moyes, ærgrer sig over målet, men skotten takker samtidig Lingard for hans tid i klubben. 

– Det (Lingards mål, red.) viser, at man altid bør få en chance til. Jesse lavede en fejl, som måske kostede United sejren i midtugen, fortæller David Moyes og fortsætter:
– Han fik også en ny chance, da han kom til West Ham, og vi vil altid være taknemmelige for det. Jeg ville ønske, han ikke havde scoret, men vi havde stadig chancen for at spille uafgjort.

West Ham brændte som bekendt et straffespark i de døende minutter af kampen, efter David Moyes overraskende valgte at skifte Mark Noble ind for at sparke fra straffesparkspletten. Moyes fortryder dog ikke sin beslutning.

– Om Fortryder jeg det? Ikke spor, fortæller David Moyes til The Independent og uddyber:
– Jeg tænkte bare, at vi har en virkelig god straffesparksskytte på bænken. Jeg ville have været mere skuffet, hvis ikke jeg havde truffet den beslutning. Hvis en af de andre spillere havde sparket og brændt, ville jeg have tænkt, ”Hvorfor skiftede jeg ikke Mark Noble ind?”

Den tidligere United-manager anså heller ikke David De Geas straffesparksstatistik som værende imponerende, hvorfor han forventede at Mark Noble, som normalt er en sikker straffesparksskytte, ville score.

– Han (Mark Noble, red.) har en fantastisk god statistik på straffespark. Så med Mark til at komme ind og De Gea, der ikke redder mange straffespark, håbede jeg, at det ville blive udligningen.

Mark Noble har i løbet af sin karriere brændt fem straffespark og scoret på 38, mens David De Gea indtil i dag ikke havde reddet et straffespark siden 2016. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Ole Gunnar Solskjær: Der var åbenlyst straffespark til Ronaldo

Næste artikel

Højdepunkter: Flot Lingard-scoring og revival i London

ANNONCE