Denis Law: FA cuppen er stadig speciel

Manchester United legenden Denis Law mener stadig, at FA Cuppen har en særlig magi på trods af, at Champions League bliver større for hvert år, der går.

Manchester United står i morgen overfor Yeovil Town i FA Cuppens tredje runde. Louis van Gaals mandskab er det store hold i den sammenhæng, men United har én gang i denne sæson tabt til et lavere rangernde hold. Denis Law mener, at sådanne resultater gør pokalfodbolden til noget særligt.

– Vi ved allesammen, at turneringen ikke har den samme anseelse som tidligere, men for mange er det stadig noget ganske specielt. Champions League har overtaget som den mest attraktive turnering, men for de hold der kommer langt i turneringen, bliver det stadig spændende, udtaler Denis Law til manutd.com.

Den skotske legende husker tilbage på den gang, han selv spillede og deltog i en enkelt FA Cup finale. Det var i 1963, hvor Manchester United slog Leicester City.

– Det var vores drøm at spille i en cup finale. Selv spillede jeg kun en finale, det var stort. Dengang sagde jeg, efter vi havde vundet, at jeg ikke ville fortyde, hvis jeg ikke vandt igen, men det gør jeg virkelig. Finalen er altid stor, ligegyldigt hvem der spiller. Det er en kæmpe begivenhed.

Denis Law holder af de kampe, hvor de undertippede hold driller deres modstander. Det er det, der får ham til at følge med i turneringen.

– Jeg vil altid have de dårligere hold til at vinde. Jeg tror, alle vil have, at de store hold ikke vinder alle deres kampe, udtaler han, selvom han ikke lægger skjul på, at han er United fan i søndagens kamp.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: FA Cup: Yeovil Town - Manchester United

Næste artikel

Yeovil-manager: Ingen selfies med Rooney

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share