Optakt: FA Cup: Yeovil Town – Manchester United

Det ydmygende 4-0-nederlag til MK Dons tidligere i sæsonen står skarpt i erindringen, og Louis van Gaal vil formentlig stille et stærkt hold i morgen mod Yeovil Town fra League One.

Spillere som Javier Hernandez, Nick Powell, Danny Welbeck, Anderson, Michael Keane og Shinji Kagawa startede alle inde, da Manchester United tilbage i august fik tæsk af Milton Keynes Dons F.C. i Capital One Cuppen. 4-0 blev resultatet, og det stod som kulminationen på Louis van Gaals dårlige start i klubben. På nær Michael Keane er alle disse spillere (mere eller mindre) ude af billedet nu.

En sådan overraskelse vil ”de røde djævle” for alt i verden forsøge at undgå, når de søndag træder ind i tredje runde af FA Cuppen. Yeovil Town byder op til dans i en kamp, som ingen forventer, vil volde United problemer.

Det gør van Gaals muligvis heller ikke, men han vil ikke tage mange chancer med startopstillingen, selvom modstanderen kommer fra League One. FA Cuppen er den mest realistiske mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson, og en sejr i den prestigefyldte engelske cupturnering, vil være tiltrængt.

Ikke siden 2004 har Manchester United vundet FA Cuppen, og Darren Fletcher er den eneste nuværende spiller i truppen, som var med til at vinde det dengang.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet søndag den 4. januar 2015, klokken 16:30 på Huish Park.

Skader/karantæner:
De færreste fodboldfans kender Yeovils spillere, men derfor skal i ikke snydes for deres skader og karantæner: Jordan Clarke er skadet, Kieffer Moore er tvivlson, og Sam Hoskins er låst i FA Cuppen.

Louis van Gaal må formentlig atter se bort fra Angel di Maria, hvis skades omfang stadig er en smule uklar. Marcos Rojo, Ashley Young, Antonio Valencia og Tom Thorpe er også alle skadede.

Marouane Fellaini er syg, og Daley Blind er en anelse tvivlsom. Flere medier antyder dog, at den tidligere Ajax-spiller får en rolle i FA Cup-kampen i morgen.

Dommer:
Craig Pawson dømmer kampen.

Mulige startopstillinger:

Yeovil Town
Steer
Twumasi – Arthurworrey – Nuggent – Smith
Foley – Edwards – Gillet – Leich
Hayter – Eaves

 

Manchester United
Lindegaard
Rafael – McNair – Blackett – Shaw
Blind
Herrera – Rooney
Januzaj
Wilson – Falcao

Sagt om kampen:
”Vi skal slå Yeovil, men alle hold i England, vil gerne besejre Manchester United, så det bliver ikke nemt.” – Louis van Gaal.

Skribentens bud på kampens udfald:
Ingen overraskelser i denne kamp – United vinder 5-0.  

Vidste du, at…

  • Senest Manchester United spillede mod Yeovil Town var i en FA Cup-kamp i 1949. United vandt det opgør 8-0.
     
  • ”De røde djævle” har i gennemsnit scoret 1,7 mål per kamp i denne sæson. Til sammenligning har Yeovil Town scoret 0,83 mål per kamp i League One i indeværende sæson.
     
  • Yeovil Town ligger i bundet af League One med 20 point efter 23 kampe.
     
  • United har ikke tabt en kamp siden den første uge i november. De er nu gået ti kampe uden nederlag (Syv sejre, tre uafgjorte).

TV:
Kampen bliver vist på 6’eren

Hvem spiller i rivalerne imod:.
Manchester City – Sheffield Wednesday
Chelsea – Watford
Arsenal – Hull City
AFC Wimbledon – Liverpool

Forrige artikel

Shaw håber på kontinuitet og spilletid

Næste artikel

Denis Law: FA cuppen er stadig speciel

ANNONCE