Di Maria strålede for Argentina

Manchester Uniteds nyindkøb spillede en fantastisk kamp for sit landshold, da Argentina slog Tyskland 4-2.

To af Manchester Uniteds nyindkøb var med fra start, da Argentina og Tyskland mødte hinanden for første gang siden VM-finalen i en venskabskamp i Düsseldorf. Marcos Rojo spillede alle 90 minutter, mens Angel Di Maria var i hopla i argentinernes 4-2-sejr.

Allerede efter tyve minutter var Di Maria i fokus. En perfekt ydersideaflevering fandt Sergio Aguero, der flugtede Argentina i front. Før pausen kom Argentina 2-0 foran, hvor Di Maria igen var i oplæggerens rolle, og lige efter pausen fuldendte Uniteds rekordindkøb et hattrick af oplæg.

50 minutter inde i kampen kronede Di Maria sin præstation med en scoring. Efter et par hurtige afleveringer kom Di Maria fri i dybden, løb fra det tyske forsvar og lobbede bolden over den tyske målmand til 4-0. Tyskland fik efterfølgende reduceret to gange, men måtte se sig slået 4-2.

Marcos Rojo og Angel Di Maria var to af fire United-spillere i aktion for deres landshold onsdag aften. De andre to var Phil Jones og Wayne Rooney, der var med i Englands 1-0-sejr over Norge. Rooney scorede det vindende mål på et straffespark.

Allegri: Vidal var aldrig til salg