Engelske medier: Fellaini på vej til kinesisk klub

Manchester United skulle angiveligt være i forhandlinger med en unavngiven kinesisk klub omkring et salg af den belgiske midtbanespiller, Marouane Fellaini. Det skriver blandt andre Daily Mail.

Flere engelske medier beretter her til eftermiddag, at Manchester United i øjeblikket forhandler med en kinesisk klub omkring et salg af Marouane Fellaini, da han ikke ser ud til at figurere i Ole Gunnar Solskjærs planer for Manchester United. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Marouane Fellaini var ellers i høj kurs hos Uniteds tidligere manager, José Mourinho, som jævnligt gjorde brug af den store belgier. Klubben valgte derfor også at forlænge aftalen med Fellaini sidste sommer, så den nu løber til 2020. 

Siden Mourinhos fyring, ser situationen dog ud til at have ændret sig for Fellaini. Under Ole Gunnar Solskjærs ledelse er det kun blevet til begrænset med spilletid for den 31-årige belgiske landsholsspiller. Blot en halv times fodbold fordelt over to kampe er det blevet til for Fellaini under Solskjær, og noget kan måske tyde på, at han nu har spillet sin sidste kamp for klubben.

OPDATERING: 

Ifølge den normalt velinformerede belgiske journalist, Kristof Terreur, er det Shandong Luneng, som er den kinesiske klub, Manchester United forhandler med om Fellaini. 

 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

De Gea: Lindelöf og Jones er livsvigtige

Næste artikel

Tragedien i München markeres i aften

ANNONCE