Tragedien i München markeres i aften

Den 6. februar er en mørk dag i Manchester Uniteds historie, og den bliver mindet i i aftenens kamp mod Burnley.

Hvert år omkring den 6. februar markerer Manchester United den forfærdelige tragedie, der fandt sted 6. februar 1958, hvor et privatfly med United-spillere styrtede ned nærmest inden, flyet kom på vingerne. Kampen i aften er den hjemmekamp, der er tættest på 6. februar, og derfor vil flyulykken blive mindet på forskellige måder.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Manchester United-spillerne vil bære sorte armbånd, og et kæmpe banner med startopstillingen for ‘Busby Babes’ sidste kamp inden uykken vil blive foldet ud på Stretford End, når spillerne træder ind på banen.

Samtidig vil der før kick-off blive holdt et øjebliks stilhed til minde, ikke kun om tragedien i München men også i respekt for Cardiff-spilleren Emiliano Sala, der i sidste uge var passager et et fly, der er forsvundet.

Otte United-spillere omkom i ulykken heriblandt Duncan Edwards, der af mange betragtes som et af de største talenter i klubbens historier. Sir Bobby Charlton har udtalt, at Duncan Edwards var den eneste, der fik ham til at føle sig underlegen på en fodboldbane.

På denne side kan du læse meget mere om München-tragedien.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Engelske medier: Fellaini på vej til kinesisk klub

Næste artikel

Medie: Martial tvivlsom til aftenens kamp

ANNONCE