Erik ten Hag efterlyser konsistente dommerkendelser

Manchester Uniteds manager har svært ved at finde rundt i dommernes linje, når det gælder straffespark. Det udtaler han efter lørdagens 1-1-kamp mod Burnley.

Foto: Matthew Peters/Manchester United – Getty Images

Erik ten Hag var utilfreds med flere ting efter lørdagens skuffende remis med Burnley på Old Trafford.

Men særligt dommerkendelser fik den hollandske manager op i det røde felt. Han mener, at dommernes kendelser er inkonsistente.

– Der bliver dømt tvivlsomme straffespark mod os i kampene mod Chelsea, Liverpool, Coventry og i dag (lørdag, red.) igen. Det er meget mod Manchester United, og det føles inkonsistent, siger Erik ten Hag.

Han får dog hurtigt understreget, at han mener, at straffesparket, som Onana begik, var helt efter bogen. Men der var andre diskutable dommerkendelser i 1-1-kampen, mener han.

– Jeg har ikke et problem med straffesparket i dag. Det var en rigtig beslutning. Men de skal være konsistente.

– Især situationen med hånd på bolden. Hvad kunne Wan-Bissaka gøre i sidste weekend (mod Coventry, red.)? Hvad er forskellen på den og situationen i dag? Det er virkelig inkonsistent, og dommeren bør tage ansvar, siger Erik ten Hag efter kampen.

I slutfasen af kampen sparkede Antony på mål fra sin højrekant, men bolden blev blokeret af Vitinhos hånd. Dommer Brooks vurderede ikke, at der var tale om en ulovlig forseelse, og det gjorde VAR-teamet heller ikke.

 

1 kommentar
  1. Den kære EtH har jo en pointe her, også det “ikke dømte” straffespark i Grealish episoden….

    Men måske burde EtH koncentrere sig mere om holdets ikke konsistente præstationer…..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Få lyspunkter i svag kamp mod bundhold

Næste artikel

Eriksen: »Vi havde de tre point i hånden«

ANNONCE