Erik ten Hag slår fast: Vi aktiverer klausul i Rashfords kontrakt

Marcus Rashfords kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2023. United har dog tænkt sig at udnytte en klausul i den nuværende kontrakt, som giver dem mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere et år, udtaler Erik ten Hag.

I sidste sæson var der ikke meget der fungerede for Marcus Rashford. Efter Erik ten Hags ankomst ser det dog anderledes positivt ud. Topscorer for United i indeværende sæson og tre mål for England til VM-slutrunden i Qatar har gjort den engelske landsholdsspiller til en ombejlet herre.

Angriberens kontraktsituation hjælper heller ikke på det. Rashford og Manchester United har kun papirer på hinanden indtil sommeren 2023. Derfor kan andre klubber allerede begynde at tage kontakt til den 25-årige spydspids, når kalenderen siger januar 2023.

Paris Saint Germain er én af de klubber, som sværmer om ham. Klubbens præsident, Nasser Al-Khelaifi, erklærede for nyligt, at det ikke er usandsynligt, at de vil prøve at hente englænderen til den franske hovedstad.

– I dag, hvis han er en fri agent, så kan vi tale til ham direkte. Men vi har ikke tænkt os at kontakte ham lige nu. Lad ham fokusere på VM. Efter det, i januar, forhåbenligt, så vil vi tale med ham, hvis vi er interesserede, udtalte han.

Men nu lægger Erik ten Hag låg på spekulationerne om, at Rashford allerede er fortid i Manchester United om et halvt års tid. Klubben har planer om at aktivere en klausul i kontrakten, som vil binde Rashford til Old Trafford indtil sommeren 2024.

– Han (Rashford) skal tage en beslutning. Der er et økonomisk aspekt af det også. Det er op til ham at træffe en beslutning. Men det næste 1,5 år kommer han til at være her, siger Erik ten Hag.

Den hollandske manager er fast besluttet på at beholde Rashford. Han forsøger dagligt at overbevise ham om at blive i klubben.

– Det eneste, vi kan gøre, er at vise ham, at dette er den bedste klub at være i. Det handler om kulturen i klubben, men det handler også om, hvordan vi arbejder, måden vi spiller og træner på og om vi tilbyder det rigtige miljø for udvikling, forklarer manageren.

Forrige artikel

Benfica-præsident om United-emner: Vi har ikke behov for at sælge

Næste artikel

Ten Hag om Rashford-egenskab: Kun Mbappé er bedre

ANNONCE