Ten Hag om Rashford-egenskab: Kun Mbappé er bedre

Erik ten Hag er meget tilfreds med Marcus Rashfords egenskab til at løbe i bagrum, som han kun mener, Kylian Mbappé kan gøre bedre.

Marcus Rashfords 2021/22-sæson var en svær en af slagsen. Den engelske angriber kunne tage på en for kort sommerferie med rigeligt med uretfærdige racistiske bemærkninger i bagagen efter sit brændte straffespark i EM-finalen.

Derfor – og desværre – kom Rashford aldrig rigtigt igang i dén sæson, og endte i slutningen endda at blive overhalet indenom af unge Anthony Elanga, som daværende midlertidige manager Ralf Rangnick var stor tilhænger af.

I indeværende sæson er situationen dog en helt anden. Rashford har været United mest formstærke offensive kort, hvilket også kulminerede i tre mål til Englands netop overståede VM.

Den gode form betyder også, at den nuværende træner, Erik ten Hag, rigtig gerne vil beholde ham, og hollænderen mener endda også, at Rashford er en af verdens bedste til lige præcis dét, han gør.

– Jeg lagde mærke til potentialet fra start. Når Marcus (Rashford, red.) lurer bag modstanderens bagkæde, er der næsten ingen i verden, der er bedre. Det er næsten umuligt at stoppe ham, fortæller Ten Hag til Daily Mail.

– Jo, der er Mbappé i øjeblikket. Men når Rashford kommer i dén situation, er han fantastisk. Det er noget, han virkelig har forbedret.

Forrige artikel

Erik ten Hag slår fast: Vi aktiverer klausul i Rashfords kontrakt

Næste artikel

Sky: United jagter Lyon-teenager

ANNONCE