Welbeck sulten efter titlen

Vinder United Premier League, vil det være titel nummer 20 for United, men samtidig vil det være Welbecks første Premier League titel. Noget der gør, at…

Vinder United Premier League, vil det være titel nummer 20 for United, men samtidig vil det være Welbecks første Premier League titel. Noget der gør, at Welbeck virkelig er sulten efter guldet.

“Jeg tror ikke at nogen forstår hvor meget vi vil det her. Både mig og Cleverley er sultne efter det. Vi vil fuldføre vores drømme, vinde titlen og så blive ved og ved med at vinde titler”, siger Welbeck til Inside United.

Welbeck har haft en fremragende sæson i United, efter han sidste år brugte tiden på at udvikle sig og få spilletid i Sunderland.

Han har i år langsomt spillet sig ind, og er vel pt Fergusons fortrukne makker til Rooney helt i front.

“Det er spændende tider, jeg føler mig som en del af det og får lov at spille de store kampe. Hvert point tæller. Du ønsker virkelig at vinde. Jeg går derud hver weekend, og der er intet bedre end dette”, siger Welbeck.

Indtil videre er det blevet til 27 kampe og 9 mål for Welbeck i denne sæson for United. Samt en række flotte præstationer i både ligaen og i Europa. Welbeck er også kommet med i den engelske landsholdstrup, og forventes at starte inde i aftenens opgør mod Holland.

Om resten af sæsonen, og det intense program siger Welbeck.

“Du skal være selvsikker, og vide at du kan få sejren og alle pointene i disse kampe. Hvis vi vinder resten af kampene, er titlen vores, og det er noget vi ved vi kan gøre. Det er jo det vi ser efter at gøre hele tiden. Blive ved at vinde.”

Forrige artikel

Evans roser de rutinerede

Næste artikel

Ung angriber lærer masser i Belgien

ANNONCE