Evra: Ferguson var 99 procent sikker på at hente Ronaldo og Bale til klubben

Evra afslørede i UTD Podcasten, at Ferguson var 99% sikker på, at han kunne hente Cristiano Ronaldo og Gareth Bale til klubben i 2013.

Evra afslørede i UTD Podcast en indtil nu ukendt historie om to forestående stjerneindkøb i sommeren 2013.

Da snakken faldt på Sir Alex Fergusons fratræden i 2013, fortæller Evra, at nyheden kom et som et chok, da skotten to uger forinden havde delt sine transferplaner med den franske venstre back.

– Du ved, vi taler om de sværeste øjeblikke (i min karriere, red.), jeg tror måske det her er et. 

– To uger før (Fergusons fratræden, red.) husker jeg, at der var en masse medier, der sagde, at Ferguson måske går på pension næste år, og han sagde: ‘Patrice, jeg vil aldrig gå på pension. Jeg vil være her i yderligere 10 år.

– Han sagde derefter: ‘Mit mål er, at jeg er 99 procent sikker på, at vi får Cristiano Ronaldo og Gareth Bale. Jeg har bare brug for disse to spillere for at vinde Champions League igen. 99 procent’, fortæller Evra.

Selvom et potentielt Ronaldo-retur har været rygtet siden portugiseren forlod United i 2009, skulle det angiveligt aldrig have været tættere på tilbage i 2013.

– For at være oprigtig, da jeg talte med Cristiano, spurgte jeg ham, og han sagde “ja” til chefen [Ferguson] og ville komme til United. Han fortalte mig dette, beretter Evra.

Sir Alex Ferguson forlod jobbet som cheftræner for Manchester United i 2013 af hensyn til sin kone Cathy Ferguson, der mistede sin søster året forinden.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rojo bryder lockdown-regler i Argentina

Næste artikel

Matic savner fodbolden og kammeratskabet

ANNONCE