Sådan går det de udlånte

Vi giver her et overblik over hvordan Uniteds udlejede spillere klarede sig i weekendens kampe.

Nick Powell har været flyvende for Wigan, hvor han med mål, assists og godt spil i både the Championship og i Europa, har været en af holdets bedste spillere. I weekenden tabte Wigan så med 1-0 til Blackpool. Powell havde et par gode muligheder og spillede igen en god kamp.

Jesse Lingard har også været sprudlende for Birmingham, og har netop forlænget lejeaftalen med en måned mere. I weekenden blev det dog ikke til mål, da Birmingham ude tabte med hele 4-0 til Leeds.

Ryan Tunnicliffe har også gjort det fint for Ipswich, i en position på venstrekanten. Ipswich tabte i weekenden med 1-0 til Burnley, i en kamp hvor Tunnicliffe fik fuld tid. Der spekuleres i at Tunnicliffe vil få chancen inde på hans favorit-position centralt på midten, for at give noget mere power og balance derinde for Ipswich.

Angelo Henriquez har scoret en række mål for Zaragoza, som også er begyndt at markere sig lidt i tabellen. I weekenden gik Henriquez dog fra banen uden scoringer, og Zaragoza måtte nøjes med 1-1 mod Deportivo la Coruna.

Marnick Vermijl fik igen fuld tid for NEC Nijmegen i Holland, og NEC fik med en scoring efter 90 sekunder et drømmestart mod heracles. Men Heracles udlignede kort før tid til 1-1, og dermed forbliver Vermijl og Nijmegen sidst i Æresdivisionen.

Davide Petrucci har været småskadet på det seneste, og måtte nøjes med at komme ind i de sidste ti minutter af Antwerpens kamp i weekenden mod Westerlo. Antwerpen tabte med 2-1.

Bebe var godt spillende i weekendens cup-kamp for Pacos de Ferreira som slog Oliveirense med 3-1. Bebe havde tre assists i sejren, på trods af Pacos fik et par røde kort undervejs. Fin kamp af Bebe, der har vist lovende takter på det seneste i Portugal.

Forrige artikel

Evra i ordkrig med Lizarazu

Næste artikel

- Højt tempo og pres er nøglen til succes

ANNONCE