Evra: Stadig irriteret på United

Patrice Evra er stadig frustreret over måden, han forlod Manchester United på.

Manchester United og Patrice Evra afbrød samarbejdet sidste sommer, selvom franskmanden netop havde forlænget sin kontrakt med yderligere et år. 

I stedet endte Evra i Juventus, som han blev italiensk mester med. Nu fortæller venstrebacken dog, at han stadig er bitter over forløbet op til skiftet til Torino, der skete efter otte år i Nordengland. 

– Det er stadig svært for mig at tale om min afsked (med United, red.). Men en skønne dag, når min karriere er slut, kan jeg tale mere åbent om det, siger Evra ifølge Sky Sports. 

Ifølge den tidligere Monaco-spiller var det de kontraktmæssige forhold med United, der fik ham til at søge nye græsgange. 

– Jeg kom først og fremmest til Torino pga. min familie, for Manchester United havde indsat en klausul i min kontrakt, som ændrede situationen drastisk. Det irriterede mig virkelig. Men jeg fortryder ikke mit skifte, som i sidste ende viste sig at være meget positivt, forklarer Evra. 

Patrice Evra nåede at spille mere end 250 kampe for United. 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Everton-bekræfter: Forsvarsprofiler bliver klar til United-kamp

Næste artikel

Cole: Martial er fantastisk

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share