FA rejser sag mod Fellaini

Det engelske fodboldforbund rejser sag mod Marouane Fellaini for hans duel med Leicesters Robert Huth og får sandsynligvis tre kampes karantæne.

I første halvleg af Manchester Uniteds møde med Leicester var Maruoane Fellaini heldig for at slippe for en udvisning, da hans albue i hovedet på Robert Huth ikke blev spottet af dommeren. Belgieren slipper dog ikke for konsekvenser.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det engelske fodboldforbund har nemlig valgt at rejse en sag mod Fellaini, der nu risikerer karantæne. Det samme gør Robert Huth, der rev Fellaini i håret, og duoen har nu indtil onsdag til at vælge, om de vil appellere eller ej.

Situationen skal genses af et panel, der vurderer om forseelsen skulle have givet et rødt kort. Hvis de vurderer, at det er tilfældet får Fellaini formentlig tre spilledages karantæne. Det ville betyde, at han ikke kan spille flere Premier League-kampe i sæsonen, men er fri for sin karantæne til FA Cup-finalen mod Crystal Palace.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial efter 'Årets mål'-pris: Vil betale fansene tilbage med et trofæ

Næste artikel

Ashley Fletcher vil gøre Rashford kunsten efter

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share