Moyes tilfreds med de udlånte

David Moyes er tilfreds med hans udlånte spilleres udvikling.

United har i øjeblikket en del spillere på udlån. Det er en tradition United igennem mange år har praktiseret, for at give de unge talenter hår på brystet og matche dem på højere niveau end reserveholdsfodbold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David Moyes er ganske godt tilfreds med den udvikling de udlånte er inde i, og han er glad for at se de klarer sig godt hos deres respektive klubber.

– Vi har en god trup, hvor der er kamp om pladserne. Det viser lidt om de back-up muligheder vi har, og reserverne klarer sig stadig fint. De spillere vi har ude på lån klarer sig fint hos deres klubber.

– Jeg er glad for at se Jesse, Nick og Federico få scoret lidt mål. Det viser de klarer sig godt, og også de helt unge vi har af sted på udlån. Vi forsøger at give dem spilletid og udfordre dem, så de er klar til det højeste niveau, når deres tid en dag kommer, siger Moyes i følge manutd.com.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Phelan: Korrekt at sælge Morrison

Næste artikel

Fabio overvejer sine muligheder

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share