Fabregas rygtes atter til United

Sidste sommer var jagten på Cesc Fabregas det helt store samtaleemne, det kan måske gentage sig til sommer.

United jagtede Francesc Fabregas sidste sommer, og Ed Woodward og co bød flere gange på den spanske midtbanespiller. Der var dog ikke held med buddene, og Fabregas forblev Barcelona-spiller.

Det kan der måske ændres på denne sommer, i hvert fald er rygter om hans fremtid begyndt at svirre igen.

Det er Daniel Taylor, journalist hos the Guardian, som skriver, at United ikke har opgivet håbet om at hente den kreative midtbanespiller til Old Trafford. Og måske kan være klar med et nyt bud denne sommer når transfervinduet åbner igen.

Sidste sommer blev United kritiseret for at jagte en spiller, som ikke ønskede at skifte. Men i følge Taylor er det ikke helt sandt. Fabregas ønskede dengang at skifte til United, men ville ikke presse på for et skifte. Det er hans gode ven Robin van Persie, som har givet United mod på at byde på ham, ligesom flere agenter gav udtryk for samme ønske hos Fabregas.

Skiftet blev som bekendt ikke til noget sidste år, men siden da er der sket meget i begge klubber. United skal ud og finde en ny manager, mens Barcelona kan være på vej til markante udskiftninger i truppen til sommer efter de alligevel ikke er ramt af transfer-forbud, ligesom store dele af Barcelonas fans har givet udtryk for de gerne så Fabregas solgt.

Så hvem ved, måske kan et køb af Fabregas endelig gå igennem. Sikkert er det dog, at der vil være massevise af rygter denne sommer. Diskuter rygtet om Fabregas, og alle de andre rygter, her på sidens debatforum.

Forrige artikel

U21: Klar til semifinalerne

Næste artikel

Meulensteen vender gerne tilbage

ANNONCE