Meulensteen vender gerne tilbage

Rene Meulensteen er åben for en retur til Manchester United. Jeg forlod kun klubben på grund af David Moyes, siger hollænderen.

Efter fyringen af David Moyes blæser der nye vinde i Manchester United. Class of 92-generationen med Ryan Giggs i spidsen har overtaget kommandoen, og fra sommer kan manageren meget vel hedde Louis van Gaal.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det giver også Rene Meulensteen nye muligheder. Den tidligere Fulham-manager vil ikke sige nej, hvis muligheden for at vende tilbage til United byder sig.

– Selvfølgelig vil jeg være åben for United. Jeg forlod ikke klubben, fordi jeg var utilfreds med United som klub, men fordi jeg fornemmede, at jeg ville blive kørt ud på et sidespor af David Moyes. Han overhørte alle velmenende råd som jeg og andre, som havde andel i Uniteds succes, gav ham. Vi kunne have gjort hans liv i United så meget lettere, men han ønskede at gå sine egne veje, og nu kender vi konsekvenserne.

– Hvis den nye United-manager mener, at jeg vil have værdi for klubben igen, så er jeg klar, siger Meulensteen ifølge The Irish Examiner.

Meulensteen har over ti års erfaring i United.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fabregas rygtes atter til United

Næste artikel

Fergie: Giv Giggs jobbet

ANNONCE