Fellaini: Jeg er glad i Everton

Marouane Fellaini rygtes naturligvis til at rejse med sin træner, David Moyes, til Manchester, men midtbanespilleren har umiddelbart ikke travlt med at komme væk.

Rygtebørsen var ikke sen til at sende både Leighton Baines og Marouane Fellaini til Old Trafford kort efter David Moyes blev bekræftet som ny Manchester United-træner, da de begge har været de klart stærkeste kort i Everton i en længere periode.

Begge har da også været på Sir Alex Fergusons radar, men Fellaini insisterer på, at han har det godt i Liverpool-klubben, selvom han drømmer om Champions League-fodbold.

– Alle vil spille i Champions League. Det er målet for de fleste. Det håber jeg på, at jeg kan komme til med Everton. Jeg har det godt her. Jeg har været her i fem år nu, og det er rart, for jeg kender alle i og omkring klubben, siger Marouane Fellaini til the Daily Mirror.

Skulle det ske, at Marouane Fellaini fandt en anden klub, så skulle det være en anden klub i Premier League.

– Jeg vil spille i England. Premier League er klart den bedste liga i verden, da der her er 5-8 hold, der er gode nok til at deltage i Champions League hvert år. Den kvalitet finder man ikke andre steder.

Hverken David Moyes, Leighton Baines eller Marouane Fellaini har talt offentligt om de mange rygter, der sender duoen med deres afgående træner. 

Forrige artikel

Rygte: Benzema skal erstatte Rooney

Næste artikel

Michael Laudrup vil spolere festen

ANNONCE