Michael Laudrup vil spolere festen

Den danske Swansea-manager Michael Laudrup håber, at mesterskabsfejringen og Fergusons afgang vil få Uniteds spillere til at miste fokus på morgendagens kamp på Old Trafford.

I morgen kan legendariske Sir Alex Ferguson fejre sin sidste kamp på Old Trafford med at løfte Premier League-trofæet for 13. gang. Ligeledes florerer talrige rygter i medierne om, at Paul Scholes også får sin sidste kamp foran hjemmepublikummet, da han har besluttet, at indstille karrieren efter sæsonen. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Med udsigten til mesterskabsfejringen og den historiske afsked med Sir Alex, og måske også Paul Scholes, er det lige før, at man helt glemmer, at der skal spilles en fodboldkamp, før at festen kan gå i gang. Netop dette håber Michael Laudrup er til Swanseas fordel.

– Man kan se på kampen fra to vinkler, siger Michael Laudrup til Sky Sports om morgendagens opgør på Old Trafford.

– Den ene vinkel er, at de vil miste fokus med alt det, der foregår rundt om kampen, den anden er, at hans (Fergusons, red.) spillere vil give ham de bedste afskedsgave på Old Trafford. Jeg håber ikke, at det bliver tilfældet, for det vil være meget skidt for os

Kommer til kampen uden pres

Den danske manager har haft en flot første sæson for ”The Swans” med Capital One-triumfen som højdepunkt. I ligaen ligger Swansea for øjeblikket på en niende plads med gode muligheder for at ende i den bedste halvdel af ligatabellen.

– Hvad end der sker, vil vi prøve at gøre vores bedste, men alle hold, og især de små hold, der kommer til Old Trafford, har alt at vinde og meget lidt at tabe, siger Laudrup.

– Vi er meget tæt på at ende i den øverste halvdel af tabellen, og selv hvis vi ikke får noget ud af denne kamp, vil vi have gode muligheder for at slutte i den bedste halvdel, så vi kan være afslappet og komme til kampen uden pres og prøve at få noget ud af den.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fellaini: Jeg er glad i Everton

Næste artikel

Officielt: Scholes følger Fergie på pension

ANNONCE