Fellaini: Jeg ved, at nogle fans hader mig

Marouane Fellaini føler, at mange Manchester United-fans har set sig onde på ham. Sådan er gamet, siger han.

Når alt ikke spiller i en fodboldklub, så er specielt fansene ikke sene til at udpege sorteper. Marouane Fellaini er en kontroversiel spiller, og det vil han ikke lægge skjul på. Ligegyldigt hvad han gør, vil det dog aldrig være godt nok i nogle fans’ øjne.

– Der er altid nogle, der er med dig og nogle, der er imod dig. Sådan er fodbold. Ikke alle fans kan elske dig, men jeg gør mig bedste for klubben, siger Marouane Fellaini til Sport Magazine.

Den 28-årige belgier kan fornemme fjendtligheden fra fansene, når han tørner ud for klubben, men han forsøger at lukke af for det og fokusere på sit arbejde.

– Jeg arbejder hårdt, og jeg giver altid mit ypperste i mere end 90 minutter, hvis det skal være. Det er det vigtigste for mig. Jeg gør alt for manageren og klubben. Resten tager jeg mig ikke af. Jeg lytter ikke til tilråbene. Jeg gør, hvad jeg kan for at passe mit arbejde.

Marouane Fellaini har startet inde i 10 af 15 Premier League-kampe denne sæson. Det er blevet til en enkelt fuldtræffer indtil videre.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Var det Nick Powells dødsstød?

Næste artikel

Vidic vil være manager

ANNONCE