Fergie: Historie vinder os ikke trofæer

Det er blevet til intet ringere end 12 mesterskaber til Manchester United, siden den bedste engelske række i 1992 blev omdøbt til Premier League. I mange…

Det er blevet til intet ringere end 12 mesterskaber til Manchester United, siden den bedste engelske række i 1992 blev omdøbt til Premier League.

I mange år har Arsenal og Chelsea været de primære rivaler i topstriden, når der skal uddeles medaljer i England. Liverpool har ikke vundet et Premier League-trofæ nogensinde, de vandt senest det engelske mesterskab tilbage i 1990, mens det er blevet en række top fire-placeringer i mellemtiden.

Nu har Manchester City i særlig høj grad meldt sig ind i kampen om mesterskabet. Men selvom Sir Alex Ferguson gang på gang understreger, at “De Røde Djævles” erfaring kan spille en afgørende rolle, når sølvtøjet skal fordeles, så skal koncentrationen skærpes nu, hvor sidste halvdel af sæsonen er trådt i kraft.

“Jeg pointerer ofte vigtigheden af vores historie og erfaring, men man kan ikke læne sig tilbage og kigge på tidligere resultater for at vinde trofæer,” siger Sir Alex Ferguson ifølge Sky Sports.

“Det er vigtigt, at vi får fingrene ud og præsterer i hver eneste kamp,” pointerer han.

Manchester United har slået konkurrenterne fra Manchester City ud af FA Cuppen, og selv om den sejr luner i den røde del af Manchester, så træder ligaens alvor ind nu, siger manageren.

“Vi er tilbage ved ligaens barske realiteter. Nu er der ingen undskyldninger. Vi har fået nogle af vores skadede spillere tilbage, og andre er ikke langt fra at gøre comeback.”

“Det kommer til at gøre en forskel, fordi vi ihærdigt vil forsøge at sætte City under den slags pres i ligaen, som vi gjorde i cuppen,” siger Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Transfertjek: Berba, Hazard, Hummels, Vorm og de andre

Næste artikel

Fergie kan godt se Solskjær som Unitedmanager

ANNONCE