Transfertjek: Berba, Hazard, Hummels, Vorm og de andre

I følge Daily Mail er Chelsea, og den eftertragtede belgiske kantspiller Eden Hazard, blevet enige om de personlige detaljer i en mulig kommende kontrakt…

I følge Daily Mail er Chelsea, og den eftertragtede belgiske kantspiller Eden Hazard, blevet enige om de personlige detaljer i en mulig kommende kontrakt.

Avisen skriver desuden også, at United og Tottenham prøver at opnå tilladelse fra Hazards nuværende klub, de franske mestre fra Lille, til at snakke med den 21-årige spiller.

Daily Mail skriver, at Chelsea pt er forrest i rækken af interesserede købere, og at Real Madrids nylige interesse forcerede Chelsea i forhandlingerne.

Talksport melder, at Sir Alex Ferguson er interesseret i at styrke forsvarskæden. Med flere skader og spørgsmålstegn i den bagerste række, skulle United være ude efter Dortmunds tyske midterforsvarer Mats Hummels.

23-årige Hummels har spillet fremragende for de tyske mestre i denne sæson, og skulle eftersignende være villig til et skifte i sommerpausen, mens han indtil videre er tilfreds i Dortmund.

Den tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti, der nu har tøjlerne i franske Paris SG, hævder at den nyrige hovedstadsklub er blevet tilbudt en lang række stjerne.

Heriblandt skulle Dimitar Berbatovs agent have henvendt sig, med henblik på en transfer. Berbatov er et af januars hotteste navne på rygtebørsen, og der spekuleres stadig intenst i et comeback for ham til Bundesligaen med Bayern München og hans tidligere klub Leverkusen som de hedeste bejlere.

Et af dagens mere overraskende navne der kobles til United, er Swansea-keeper Michael Vorm.

Det er Swanseas direktør John van Zweden, der i flere medier i dag, hæver at United har henvendt sig angående Vorm. Det samme skulle Newcastle, Tottenham og Chelsea.

Lige netop på målmandsposten skulle man ellers mene, at United er godt besat med de Gea og Lindegaard. Så det må anses for et af de mere tvivlsomme rygter.

Coventry har i dag benægtet, at de skulle være ude efter Uniteds unge midtbanespiller Oliver Norwood. Første del af sæsonen blev tilbragt på lån hos Scunthorpe, og Coventry var rygtet interesserede i at hente 20-årige Norwood på en fast aftale.

Derudover fortsætter rygterne omkring Uniteds to unge talenter, Paul Pogba og Ravel Morrison. Arsenal og Manchester City er ude efter begge i følge flere medier.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

Beckham og Giggs klar på OL

Næste artikel

Fergie: Historie vinder os ikke trofæer

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share