Fergie: Keane fortalte bare sandheden

Den irske anfører langede ud efter sine medspillere, som han mente ikke gav sig 100% hele tiden og mente at det specielt var spillernes indstilling som…

Den irske anfører langede ud efter sine medspillere, som han mente ikke gav sig 100% hele tiden og mente at det specielt var spillernes indstilling som havde gjort, at klubben nu kun har en chance for at vinde FA Cuppen.

Unge Darren Fletcher støtteede detefter op omrking Keanes udmelding, og hans landsmand, manager Sir Alex Ferguson, er heller ikke bleg for at give Roy Keane ret i sine udtalelser.

“Roy var bare ærlig. han sagde sandheden. Der er en forskel på at fortælle sandheden og være kritisk,” siger Ferguson om Keanes udtalelser, hvor ireren også forsvarede Fergusons job i Manchester United.

Også Roy Keanes holdkammerat, Alan Smith, som næppe var den Roy Keane langede ud efter for ikke at give sig 100% er enig.

“Jeg er enig med alt hvad Roy er kommet ud med. Jeg vil tro at alle spillere i klubben vil kunne sige det samme. Nogle gange har man brug for at få en reminder om hvilken klub du spiller for og den standard som er forventet i Manchester United,” udtaler den tidligere Leeds-angriber, som fortsat sættes i forbindelse med andre klubber.

Men igen fastslår angriberen, at han ikke er utilfreds på grund af den manglende spilletid. I returopgøret imod AC Milan sang de 10.000 medrejsende United-fans ned til Sir Alex, at han skulle sætte “Smithy” på banen. Selvom han nok håber på, at Fergie altid sætter ham på banen, så kender han besøgstiden i Uniteds startopstilling.

“Når du kommer til en klub som Manchester United, så ved du at din plads på holdet ikke er garanteret. Men det var fedt at høre supporterne synge efter mig. Folk tvivlede på jeg kunne vinde supporternes gunst, men forhåbentlig har mine præstationer hjulpet på det,” udtaler Alan Smith som ellers ikke burde være en helt så populær herre i Manchester på grund af sin fortid hos ærkerivalerne fra Leeds.

Manchester Uniteds spillere var forøvrigt fredag ude på team-building. Her prøvede spillerne at sejle white-water rafting. Noget som både Ferguson og Smith bagefter udtalte sig positivt omkring.

Forrige artikel

Fansene kræver sæsonkort refunderet

Næste artikel

Ferguson raser mod Chelsea

ANNONCE