Ferguson: Flere skal væk

I tidligere sæsoner har United lejet mere end et hold af ungdomsspillere ud, men i sommer valgte Fergie at lade stortalenterne blive for at spille Carling…

I tidligere sæsoner har United lejet mere end et hold af ungdomsspillere ud, men i sommer valgte Fergie at lade stortalenterne blive for at spille Carling Cup.

Med et skuffende nederlag til Coventry bliver det dog kun til en enkelt kamp i den turnering, og derfor ryger et par af marginalspillerne ud på lån så snart der er mulighed for det.

“De unge har ikke fået nok fodbold som et hold. Vi så Liga Cuppen som en mulighed for at give dem spilletid, men nu har vi ikke længere den turnering at koncentrere os om, og derfor må vi se på situationen igen.”

“Med Gary Neville og Owen Hargreaves tilbage i nærmeste fremtid står vi med en god og bred trup, når man tæller de folk med, vi holder hjemme. Pique var i særklasse i onsdags og var vores bedste spiller sammen med Anderson. En mand som Danny Simpson holder vi nok også på, men resten vil vi prøve at få udlejet,” siger Ferguson til Skysports.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Giggs: Forlængelse snart på plads

Næste artikel

Hargreaves måske på bænken

ANNONCE