Wan-Bissaka: Vi stod sammen mod Newcastle

Højrebacken var glad for holdets reaktion efter at være kommet bagud, og selvfølgelig også glad for sit første mål i United-trøjen.

Uniteds unge højreback føler, at han og holdkammeraterne blev sat på en prøve efter Newcastles heldige føringsmål, hvor Luke Shaw fik en uheldig rolle, men de reagerede godt, mener han.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi stod sammen og blev ved med at arbjede. Det viste, at holdet ved, hvordan man skal arbejde for at komme tilbage, siger han til MUTV.

Aaron Wan-Bissaka fik også sit første United-mål i kampen, som han lukkede til 3-1. Det var han naturligvis glad for, også selvom Bruno Fernandes i omklædningsrummet havde joket med, at det var et indlæg.

– Det giver mig mod til at prøve at komme frem og gøre det igen. Jeg scorede et enkelt mål for Palace, men det er efterhånden længe siden, siger han.

Wan Bissaka og resten af holdet kan nu se frem til at møde Paris Saint Germain i Champions League på tirsdag.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fernandes glæder sig over fortjent sejr

Næste artikel

Uniteds CL-modstandere: Paris Saint-Germain

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share