United nået til enighed med Chelsea

Chelsea FC og Manchester United er nået til enighed om kompensationen af Peter Kenyon, som i september overraskende sagde farvel til United til fordel for jobbet som direktør på Stamford Bridge.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den forhenværende United-direktør har siden afskedigelsen holdt lav profil, men nu kan han endelig se frem til, at tiltræde på Stamford Bridge som direktør, efter Chelsea idag blev enige med Manchester United om kompensationen.
Chelsea skal betale over 2 millioner kroner for, at Kenyon kan starte i klubben hurtigst muligt.

Kenyons kontrakt på Old Trafford løb nemlig til sommeren 2004, og han kan altså nu se frem til, at starte på sit nye job den 1. februar.

Manchester United havde oprindeligt krævet 20 millioner kroner for at løslade Kenyon før tid, men fik altså kun 10% af det beløb.

Kenyon fejrede aftalen med at se sin første Chelsea kamp på stadion, da han idag overværede kampen imod Birmingham City, som endte 0-0.

Om Peter Kenyon har gået på russisk sprogkursus siden han forlod United vides ikke, men det kan da godt se ud til, at han får brug for dette…

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fulham har accepteret bud!

Næste artikel

Irere ejer nu over 1/4 af United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share