Garner løfter sløret for fremtidsplaner

James Garner vil jagte barndomsdrømmen og forsøge at bryde igennem på førsteholdet.

Efter et succesfuldt ophold i Nottngham Forest håber unge James Garner på et fremtidigt gennembrud på Manchester Uniteds førstehold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg har knoklet hårdt både fysisk og mentalt. Forhåbentlig kommer jeg efter sæsonen til at sætte mig ned med (Manchester Uniteds, red.) trænere og finde ud af, hvad der er bedst for mig og min udvikling, udtaler midtbanespilleren til klubbens officielle magasin, Inside United.

Barndomsdrømmen

– Jeg har været i klubben, siden jeg har var syv eller otte år gammel. Mit primære mål er at komme på førsteholdet. Jeg vil gøre alt, hvad der kræves for at lykkes med det.

Garner har i denne sæson været udlejet til Watford, hvor lejeopholdet blev afsluttet allerede i januar grundet mangel på spilletid for midtbanespilleren. Englænderen blev herefter udlejet til Nottingham Forest, hvor han har nydt stor succes som et af holdets største profiler i foråret.

James Garner, der på det seneste er rygtet til både Brighton og Norwich, har kontrakt med United frem til sommeren 2022.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

EFL udtrykker bekymring over ny tv-aftale i Premier League

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: Premier League-ugen fra helvede

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share