Gary Neville: Få indkøb kan gøre United til mesterskabskandidat

Gary Neville tror på at Manchester United med få nye spillere kan blive en seriøs udfordrer til mesterskabet i næste sæson.

Selvom mesterskabet bestemt ikke er afgjort endnu, så tyder alt på at det mest interessante i sæsonafslutningen bliver om hvem der slutter på andenpladsen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Manchester United har vundet de seneste seks kampe og kan et tre ekstremt vigtige point på lørdag når de møder Chelsea, men alligevel ser Manchester Uniteds tidligere holdkaptajn Chelsea som kommende mester. Men United. De er ikke langt fra.

– Hvis du spurgte mig for tre måneder siden, så ville jeg have svaret at United var langt bagefter. Nu er de ikke så langt væk.

– For to-tre måneder siden så Chelsea ud til at være langt foran os. Nu er det at sommerens indkøbspolitik bliver ret vigtig. Hvis de får indkøbene på plads, så vil United være seriøse til at udfordre Chelsea i næste sæson.

If you asked me three months ago, I would have said [United] were a long way behind. Now, it’s not as far.

– Jeg tror ikke den her sommer handler om at United skal genobygge eller helt rekonstruere deres trup. De skal fortsætte med at forstærke sig på tre positioner: En midterforsvar, en midtbanespiller og en kantspiller. 

– De skal satse på at handle fornuftigt og ikke bare købe løs. Jeg forventer ikke investeringer på en halvanden milliard igen. Det er slet ikke nødvendigt, sagde Gary Neville ved et sponsorarrangement onsdag.

Forrige artikel

Glazers tidligere PR-mand: Joel Glazer var kold overfor protester

Næste artikel

Yorke hylder Uniteds spanske duo

ANNONCE