Gaz: Solskjær skal nok komme tilbage

Den norske legende ville blive klar til et comeback netop i denne måned, hvis det var gået efter planen, men den uheldige nordmands bestræbelser på at…

Den norske legende ville blive klar til et comeback netop i denne måned, hvis det var gået efter planen, men den uheldige nordmands bestræbelser på at komme tilbage på banen led et alvorligt knæk forleden, da hans comeback måtte udskydes på ubestemt tid.

Ole Gunnar Solskjær spillede sidste gang for United i FA Cup finalen i 2004 imod Millwall, hvor det var håbet, at han efter et års pause var på vej tilbage, men senere samme sommer måtte han opereres igen. Siden da har man ikke hørt mere til nordmanden, som har været under stram fysisk genoptræning.

Solskjær har derfor været at finde i træningslokalerne på træningsanlæget i Carrington næsten hver dag i mere end et år, og flere af Uniteds spillere har ofte fortalt om den motivationsfaktor, han var, når de selv var ude med kortvarige skader.

Nu bakker Gary Neville også op omkring nordmanden, hvis kontrakt udløber til sommer.

“Jeg håber, at vi vil have ham tilbage meget snart. Jeg sidder ved siden af ham i omklædningsrummet, og han er uden tvivl en af de flinkeste personer, der findes.
I 12-14 måneder har han trænet i træningslokalet fra klokken 9 om morgenen til klokken 15.
Det lyder måske ikke af så meget, men tænk på at bruge hver dag i træningslokaet i 12 måneder som fodboldspiller, men han kæmper videre,” lyder det fra en tydeligvis imponeret Gary Neville.

“Hvis nogen kan komme tilbage fra den skade han har haft, så er det ham, fordi han er så professionel og har gjort alt perfekt.
Jeg tror stadig vi vil se ham på banen iført en United-trøje, og jeg håber at jeg vil være på banen samme dag, da han nok vil få den største modtagelse af supporterne i Old Traffords historie,” udtaler Gary Neville til MUTV og sammenligner Solskjærs legendestatus med Eric Cantona, hvis comeback stadig opfattes som noget af det største, der er sket på Old Trafford, nogenside.

“Han scorede vindermålet i Champions League-finalen. Han vil altid være en af legenderne i Manchester United,” afslutter Gary Neville til klubbens egen tv-station.

Solskjær nød i sidste sæson stor støtte fra supporterne, da han valgte at gå ud at støtte dem i kampen mod Malcolm Glazer ved at melde sig ind i Shareholders United.

Forrige artikel

Lyn og Mikel slutter fred

Næste artikel

Sir Alex Ferguson™

ANNONCE