Godt nytår

Så er det atter tid til at fejre årets sidste dag, Sir Alex Fergusons fødselsdag og det nye års komme.

2012 blev endnu engang et spændende år for Manchester United.

Blandt de ting jeg husker allermest for året var Paul Scholes’s overraskende comeback. Mange undrer sig over at en så gammel spiller stadig kan bruges i Manchester United, men som vi så forleden mod WBA, så er hans indflydelse på holdet enorm. Han er spilleren, som kan få ro på spillet og lægge den perfekte aflevering på tværs af banen. Noget som Michael Carrick forøvrigt også har vist sig at være ret god til.

Så var der to køb jeg hæfter 2012 særlig godt med. Grundet mit arbejde her på sitet, så har jeg dårlig tid og overskud til at følge andet fodbold end Manchester United. Men Shinji Kagawa havde jeg i forvejen et godt øje til. En fantastisk sæson i Dortmund blev kronet med en flot pokalfinale, hvor han sammen med Robert Lewandowski, satte Bayern på plads. Det var derfor med stor glæde han blev sikret af United. Han er en spiller, som jeg har høje forventninger til i fremtiden.

Og så var der Robin van Persie, som kom ind som en talismand og nu har sat Manchester United på sejrskurs. Jeg kører konstant på min Arsenal-ven for ikke at have fortalt mig om ham hollænderen noget før… (ironi kan være brugt til sidst dér)

2012 var også et af de værste lavpunkter som Manchester United-fan. At tabe mesterskabet i sidste sekund til Manchester City. Det var som at være statist i en b-film fra Disney. Jeg følte moralske tømmermænd flere dage efter. Jeg husker speicelt dagen efter kampen. Selv nogle piger, som jeg aldrig havde hørt snakke fodbold før, talte om det. Øv!

Stort år for OldTrafford.dk

Tilbage til det positive, så var 2012 også året hvor jeg endelig fik relanceret OldTrafford.dk. Efter flere års pres fra brugere og ikke mindst crewet, så blev hjemmesiden relanceret for første gang siden 2003 i april. Vi forbedrer fortsat hjemmesiden og der vil uden tvivl komme nye ting i 2013. En af udfordringerne for hjemmesiden er specielt det økonomiske overfor de ting vi gerne vil lave i fremtiden. Noget som vi håber på at overvinde i 2013.

Besøgsmæssigt, så steg interessen for OldTrafford.dk også i 2012 med en stigning på 10% i antal brugere. Hjemmesiden har i gennemsnit 60.000 unikke brugere om måneden og generer omkring 1 million sidevisninger om måneden. Sammenligner man dette med den officielle liste over hjemmesider i Danmark, så ligger vi dermed på niveau med sider som Soundvenue.com og MetroXpress.dk, hvilket vi er ret stolte over!

Netop 2012 blev det også året, hvor vi slog vores egen besøgsrekord, da vi havde over 25.000 besøg på en enkelt dag. Tak for det, Robin van Persie!

Så det er med stor glæde at 2013 nu står for trapperne. I går var det præcis 10 år siden jeg registrerede OldTrafford.dk og efterfølgende begyndte udviklingen af websitet. Til sommer vil det dermed være 10 år siden OldTrafford.dk begyndte at skrive daglige nyheder. Noget som vi siden da har gjort hver eneste dag med over 5 nyheder om dagen i gennemsnit!

Rigtig godt nytår til alle Manchester United-fans og stort tillykke med de 71 år, Sir Alex!

Forrige artikel

Maloney: Næppe en gentagelse

Næste artikel

Overblik over 2012

ANNONCE