Greenwood tager bladet fra munden ovenpå frafald af anklager

Mason Greenwood har været suspenderet af Manchester United siden januar sidste år, hvor anklager for blandt andet voldtægtsforsøg blev rejst.

Torsdag eftermiddag meddelte politiet i storkredsen af Manchester, at alle anklager mod Mason Greenwood er frafaldet.

Angriberen har været anklaget for voldtægtsforsøg, vold og tvang mod sin daværende kæreste.

Nogle timer senere har Greenwood løftet bladet for munden med følgende udtalelse:

– Jeg er lettet over, at sagen nu er overstået. Jeg vil gerne takke min familie, dem jeg holder af og mine venner for deres støtte, siger han ifølge den engelske avis The Sun.

United-spilleren tilføjer, at han ikke vil kommentere yderligere på sagen for denne omgang.

Ifølge politiet i storkredsen af Manchester droppes anklagerne, da nøglevidner i sagen har valgt at trække deres vidneudtalelser tilbage. Samtidig er der dukket nyt bevismateriale op i sagen, som politiet ikke har uddybet, hvad er.

Manchester United skriver på dens hjemmeside, at den har noteret, at anklagerne er blevet droppet, og Manchester United nu vil gøre deres egne undersøgelser, før klubben bestemmer sig for, hvad der skal ske.

De røde djævle oplyser, at Greenwood ikke vil træne med i klubben, mens klubbens interne undersøgelse er i gang.

Klubben vil ikke udtale sig yderligere, før undersøgelserne er lavet.

Da Greenwood nu ikke anklages for noget, bør Manchester United så tage ham tilbage i truppen?

Hvad synes du?

Opret en profil på OldTrafford.dk og diskuter det i kommentarfeltet under artiklen, så er du med i konkurrencen om at vinde en United-trøje.

7 kommentarer
 1. Hmm det ser ud til at Greenwood ikke takker klubben for deres støtte under forløbet.

  Det er vist en god idé at få undersøgt sagen til bunds.

  Håber at det ender godt for Greenwood så han kan genoptage sin karriere snarest.

  GGMU

 2. Han skal helt klart tilbage, syntes alene den “straf” han har fået når man tænker på længden af efterforskning må være mere end rigeligt.
  Dog håber jeg at det har givet stof til eftertanke, ikke kun hos Greenwood, men også i klubben hvor man bør være bedre til at tage hånd om de unge talenter som skal klare det pres – både økonomisk men også menneskeligt – det er at bryde igennem.

  1. Fuldstændig enig, sådanne situationer skal klubben lære af og have en klar strategi for håndterigen af disse talentfulde unge mennesker med en del penge på lommen, mener også at Greenwood var “beskyttet” fra pressen i sine teenage år, men præcis hvad det indebar er jeg ikke helt klar over

   GGMU

 3. Jeg har smidt denne kommentar på en tidligere artikel, men her kommer den igen, da jeg synes det er vigtigt med dette perspektiv som fan…..

  “Vi har tidligere tilbedt en spiller som også har været/er beskyldt for en lignende hændelse omkring voldtægt (hvilket må betegnes som værre en ‘voldelig adfærd’) – måske endda med en endnu mere klar bevisbyrde en den der er mod Mason.

  Navnet: Cristiano Ronaldo.
  Så, selvfølgelig skal Mason have en ny chance ny hvor sagen er frafaldet og han ikke er dømt.”

 4. Det er lidt et dilemma synes jeg. Greenwood er frikendt i retsystemet.

  Problemet er de lydfiler der florerer – der virker han mildest talt ikke som en rar fyr. Og i min bog går det bare ikke når du er en offentlig person på vores allesammens fodboldhold. Jeg håber han kan fortsætte karierren et andet sted…men hvem vil have ham? Sørgeligt men det er vilkårerne.

 5. Det kommer vel an på det nye bevismateriale politiet har fået fat i.
  Kun og mener KUN hvis United er 100% sikre på at sagen ikke bliver genoptaget skal ude byde Greenwood velkommen igen og i så fald, ville jeg, hvis jeg var i Uniteds bestyrelse gøre alt for Greenwood og United for at få en gigantisk erstatning af MEPD og af hende sommhar sagsøgt. Forhåbentligt ville man på den måde kunne beskytte spillerene mod falske anklager.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Reaktion på Greenwood + hvordan står United rustet efter januar

Næste artikel

Varane stopper på landsholdet

ANNONCE