Her er vinderen af februars trøjekonkurrence

OldTrafford.dk har i 2023 et ønske om at sætte et fornyet fokus på at skabe et større sammenhold blandt det danske community for Manchester United-fans.

Af den grund satte vi i begyndelsen af februar i gang i en konkurrence, der skulle få gang i de gode debatter og fællesskabet på vores hjemmeside. I konkurrencen udloddede vi en Manchester United-trøje fra denne sæson.

For at være med i konkurrencen skulle man oprette en gratis profil og deltage i vores kommentarfelt under vores nyheder på hjemmesiden.

Februar er nu ovre, og vi har fundet en vinder.

Vinderen er Martin Rasmussen, der har bidraget med en masse kommentarer og gjort det i en god tone i debatten på OldTrafford.dk. Tillykke til Martin og tak til alle, der har været med til at præge debatten.

DELTAG I DEBATTEN

OldTrafford.dk ønsker at blive stedet, hvor danske United-fans kan samles og debattere alt, hvad der handler om de røde djævle. Derfor har vi oprettet et kommentarfelt under vores artikler, hvor du som United-fan kan angive din stemme i debatten i fællesskab med medfans.

5 kommentarer
 1. Oldtrafford.dk
  Tusind tak for den fede fede præmie, sgu snart bedre ind at vinde i lotto, der er en kæmpe ære at deltage i dette kanon fede initiativ, fede opslag og rigtig gode og saglige input her i tråden..🙂

  Rigtig rigtig god kamp til alle mine skønne med fans i aften, lad den store Unitedfønix rejse sig af ilden igen..
  Let’s get back on track Devil’s..👹
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  1. Simon

   Go for it….Vi skal have en rigtig konkurrence op at stå, jo flere indlæg og debatter jo bedre…😊👍

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Hvilke United-spillere er i karantænefare med et gult kort?

Næste artikel

Startopstilling: Ingen ændringer fra Liverpool-kampen

ANNONCE