Hvilke United-spillere er i karantænefare med et gult kort?

Flere Manchester United-spillere fik raget gule kort til sig i opgørene mod Barcelona for et par uger siden. Men kun én er i karantænefare i tilfælde af et gult kort.

Manchester United møder torsdag aften Real Betis i Europa Leagues ottendedelsfinaler, når de røde djævle skal forsøge at genrejse sig ovenpå sidste weekends fatale resultat mod Liverpool.

Da United trådte ind i knockoutfasen i Europa League, måtte holdet i det første opgør af to mod Barcelona undvære Lisandro Martinez og Marcel Sabitzer på grund af karantæne.

Torsdag aften har de røde djævle ingen karantæneramte spillere, men en spiller på holdet er i fare for at komme i karantæne til returopgøret i næste uge, hvis han får et gult kort på Old Trafford.

Casemiro fik gult kort i begge opgør mod Barcelona. Han vil derfor være ude med karantæne næste torsdag mod Betis i Spanien, hvis brasilianeren får en advarsel torsdag aften.

Den 31-årige midtbanespiller har allerede afsonet fire karantænedage i sæsonen. Den første var som følge af fem gule kort i Premier League, hvilket giver en karantænedag. Han har efterfølgende afsonet tre yderligere karantænedage, efter han blev direkte udvist for at tage fat om halsen på Crystal Palaces Will Hughes i en kamp i februar.

 

3 kommentarer
 1. Det gør ikke så meget, hvis bare vi rejser os en stor Fønix og kører dem midtover, med en pæn stor sejr..

  Come on Devil’s 👹
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Casemiro må lige holde sig i skindet i aften, vi skal helst kunne stille med stærkest mulig hold over begge kampe, da kampen i aften jo kun er “1.halvleg” så ingen karantæner tak.

  GGMU

 3. Thomas
  Der kan du godt have ret, men jeg tror sgu alligevel de spiller begge halveg i dag drengene..😂 ellers så tror jeg sgu der falder mere ind bare brænde ned fra far Erik TH..🙂

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Blog: Bærer trøjen med stolthed

Næste artikel

Her er vinderen af februars trøjekonkurrence

ANNONCE