Her er vinderen af vores trøjekonkurrence

OldTrafford.dk har i 2023 et ønske om at sætte et fornyet fokus på at skabe et større sammenhold blandt det danske community for Manchester United-fans.

Af den grund satte vi i begyndelsen af januar i gang i en konkurrence, der skulle få gang i de gode debatter og fællesskabet på vores hjemmeside. I konkurrencen udloddede vi Manchester Uniteds hjemmebanetrøje for denne sæson.

For at være med i konkurrencen skulle man oprette en gratis profil og deltage i vores kommentarfelt under vores nyheder på hjemmesiden.

Januar er nu ovre, og vi har fundet en vinder.

Vinderen er Thomas Bengtsson, der har bidraget med hele 59 kommentarer til debatten på OldTrafford.dk. Tillykke til Thomas og tak til alle, der har været med til at præge debatten.

NY KONKURRENCE:

Vi er netop trådt ind i februar. Som tidligere lovet igangsætter vi en konkurrence på ny. Opret en profil her på hjemmesiden og deltag i vores kommentarfelt under vores nyheder på hjemmesiden, hvor du kan give din mening til kende om tingenes tilstand i Manchester United. Så er du med i konkurrencen om en valgfri United-trøje fra denne sæson.

Vi igangsætter det som et forsøg og vil hver måned udvælge én vinder blandt dem, der har bidraget til at skabe en fornuftig debat i månedens løb i vores kommentarspor på OldTrafford.dk.

 

1 kommentar
 1. Hej Oldtrafford.dk

  Jeg takker for premien og takker alle der arbejder med at gøre siden til stedet hvor United fans kan følge vores klub og mødes og debattere hvad der sker i klubben.

  Også tak til alle øvrige fans og debatørre herinde, det er dejligt at læse jeres meninger og holdninger om vores klub.

  Lad os sammen gøre denne side endnu bedre og relevant, glæder mig til at følge med i debatten fremover.

  GGMU

  Thomas

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Tuanzebe sendes på lejeophold i Stoke

Næste artikel

Deltag i debatten og vind en trøje

ANNONCE