Herrera beskriver sine tre trænere under United-tiden

I seneste afsnit af Manchester Uniteds officielle podcast var Ander Herrera på besøg, hvor han blandt andet gav et indblik i de tre trænere, han nåede at spille under.

Ander Herrera var en fanfavorit i sin Manchester United-tid og er det på mange måder stadigvæk. Hans kærlighed til klubben blev senest vist ved et viralt klip af ham, som tænker tilbage på sin afsked med klubben – hvilket altså fik gang i tårekanalerne hos spanieren.

I samme interview, som blev udgivet som en podcast, fortæller midtbanespilleren lidt om, hvordan det var at spille under de forskellige trænere i fem af de mest turbulente år i klubbens historie. Læs hvad han fortalte herunder.

Om Louis Van Gaal

– Jeg synes, han er en fantastisk person. Selvom han nogle gange gerne vil have det der… Hvad hedder det som skildpadder har? Et skjold! Han er en stærk fyr, men indenunder er der et hjerte, erindrer Herrera.

– Han vil gerne angribe, men det var et positionsspil, og det var mere hver mand på sin position. (…) Det var svært i starten. Han spurgte, “hvorfor bevæger du dig hele tiden?”, men det var det jeg var vant til.

– Vi vandt FA Cup’en, kvalificerede os til Champions League, og jeg blev bedre. Det var en god tid for mig.

Om Jose Mourinho

– Han er en af de bedste trænere nogensinde. Han opdagede en ny position til mig som defensiv midtbane. (…) Jeg blev en vigtig spiller for ham.

– Han var også lidt en “shithouse” som træner, ligesom mig. Det var anderledes fodbold end under Van Gaal, Valverde, Bielsa. Jeg kunne godt lide det.

Om Ole Gunnar Solskjær 

– Han er et af de bedste mennesker, jeg har mødt i fodbold, fortalte spanieren om den vellidte nordmand. Han var en legende, men meget ydmyg i sin relation med spillerne.

– Da jeg forlod klubben, havde jeg på fornemmelsen, han var manden. Han prøvede at beholde mig, men diskussionerne var ikke med ham, men med bestyrelsen på det tidspunkt. Efter har vi holdt kontakten.

– Jeg synes, han gjorde det godt for klubben, og alle minder jeg har med ham er gode.

Om Premier League

– Når folk sammenligner med Alex Ferguson, siger jeg altid, at man skal huske, at da Ferguson var træner, var Chelsea ikke konkurrenter, City var ikke konkurrenter, selv Tottenham.

– Man er nødt til at indse, at nu kæmper trænerne mod fem eller seks andre klubber om trofæer.

Hele interview med Ander Herrera kan høres eller læses på Manutd.com.

Forrige artikel

19. december: En hyldest til bedre tider

Næste artikel

Avis: Frenkie de Jong har ændret holdning

ANNONCE