Herrera: Jeg er klar, når der er brug for mig

Midtbanedynamoen Ander Herrera har ikke fået meget spilletid, siden Nemanja Matic kom til klubben, men det bekymrer ikke spanieren.

I lørdagens uafgjorte kamp mod Stoke var Ander Herrera for første gang i denne sæson at finde blandt Jose Mourinhos 11 startere, men heller ikke denne gang blev det til 90 minutter for midtbanespilleren, der blev skiftet ud i et forsøg på at jagte et føringsmål i anden halvleg. Herrera blev ellers rost fra mange sider i sidste sæson, men i den nye sæson har han indtil videre måttet se sig overgået af sommerens nyindkøb, Nemanja Matic. Selv er han dog ikke bekymret.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg er altid klar til at spille. Jeg er en holdspiller, og når manageren har brug for mig, skal jeg nok være der. Sådan er det, siger Ander Herrera ifølge Manchester Evening News.

Den 28-årige spanier har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, og selv om han blev rygtet til Barcelona i det netop overståede transfervindue, har Jose Mourinho forsikret, at hans fremtid er under kontrol, og at klubben regner med at benytte sig af en option i kontrakten på et års forlængelse.

Netop den kommende tid, hvor Herrera altså ser ud til at fortsætte i klubben, ser spændende ud, hvis man spørger hovedpersonen selv. For med tilgangen af Romelu Lukaku, har offensiven fået flere strenge at spille på.

– Hvis man vil vinde mesterskabet, skal man bruge en som ham, og Romelu gør det fantastisk for os. Han er sulten, han vil vinde, score mål og være vigtig, siger Ander Herrera, der godt ved, at målene skal komme flere steder fra.

– Paul Pogba er her for at score mål. Marcus scorer, Anthony scorer, Juan vil score, fordi det er i hans DNA, så alt ansvaret skal ikke lægges på Romelu, selv om han er vigtig at have.

Læs mere om:

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – FC Basel

Næste artikel

Mourinho afslører tre startere i Basel-kampen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share