Mourinho afslører tre startere i Basel-kampen

David de Gea, Chris Smalling og Victor Lindelöf er alle i startopstillingen tirsdag aften, når Manchester United møder Basel. Det bekræftede Jose Mourinho mandag.

Jose Mourinho har allerede løftet lidt af sløret for, hvordan “de røde djævle” starter sæsonens første Champions League-kamp. Det bliver i hvertfald med David de Gea, Chris Smalling og Victor Lindelöf i start-11’eren. 

Det fortalte portugiseren på sit pressemøde mandag, hvor han også havde nyt om Marouane Fellainis skadessituation. 

– Jeg bryder mig ikke om den der klare opdeling, hvor den ene spiller fast i den ene turnering, og den anden spiller fast i den anden. Jeg synes, David (de Gea, red.) gør det fremragende i øjeblikket, og han har masser af selvtillid. Jeg vælger David i morgen. 

Nemmere for Lindelöf 

Beslutningen om at starte Chris Smalling og Victor Lindelöf er mindre overraskende, eftersom at både Phil Jones og Eric Baily har karantæne. Men ifølge Mourinho spiller det ingen rolle. 

– Selv hvis de ikke var karantæneramte, tror jeg, at jeg havde spillet Smalling og Lindelöf. De er på samme niveau. Og den her turnering er nemmere for Lindelöf at vænne sig til, fordi han har spillet Champions League før. 

– Victor (Lindelöf, red) er en intelligent dreng, han er meget rolig, og han vil selvfølgelig gerne spille. Men vi tager det skridt for skridt, sagde Manchester United-manageren. 

Fellaini er småskadet 

En spiller, som er noget mere inde i varmen hos Jose Mourinho, er Marouane Fellaini. Og manageren havde også nyt at berette om han og mulighederne for, at han spiller mod Basel tirsdag. 

– Fellaini trænede ikke i går, så vi må se, om han bliver klar. Han er en meget vigtig spiller for mig, meget mere vigtig end I kan forestille jer. Jeg føler mig svagere uden Fellaini i min trup. 

Den belgiske midtbaneslider pådrog sig den mindre skade, da han spillede mod Grækenland med sit landshold. 

Læs mere om:

Forrige artikel

Herrera: Jeg er klar, når der er brug for mig

Næste artikel

Podcast: Stoke, CL-comeback & optakt til Everton

ANNONCE