Ighalo: Nyder at være en del af det

Fodboldlykken tilsmiler for tiden Odion Ighalo, som har fået en fin start på livet som Manchester United-angriber. Torsdag aften blev nigerianeren dobbelt målscorer i sejren over Derby.

Der var visse kritiske røster, da Manchester United sent i januars transfervindue hentede Odion Ighalo til klubben. 

Angriberen har siden leveret hæderlige præstationer, og i torsdagens 3-0-sejr over Derby i FA Cuppen kom Ighalo på tavlen to gange. 

– Jeg er glad. Jeg nyder at være med på dette hold med en fanstasisk gruppe spillere og en fantastisk manager, siger Ighalo til BT Sport efter sejren.

– Så længe mine holdkammerater, min manager og vores fans stoler på mig, så er det bare med at knokle så. Jeg er ligeglad med, hvad alle andre siger. 

Af aftenens tre Røde Djævle-scoringer, noterede Ighalo sig for de to sidste, som faldt på hver sin side af pausen. 

– Vi leverede ikke så godt i starten af kampen, men efter 20-25 minutter kom vi bedre med. Ved den første scoring brugte jeg min kropsstyrke, og så gik den ind. Ved det andet mål blev bolden blokeret, og så kunne jeg ikke gøre meget andet end bare hugge til den. 

30-årige Ighalo er nu oppe på tre træffere i sine to seneste kampe, som nigerianeren har fået lov til at starte inde i. Forhåbentlig kan han fortsætte sin stime på søndag mod Manchester City. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Shaw: Det er mit mål

Næste artikel

Solskjær hylder Ighalo, Shaw og Rooney

ANNONCE