Ighalo: Nyder at være en del af det

Fodboldlykken tilsmiler for tiden Odion Ighalo, som har fået en fin start på livet som Manchester United-angriber. Torsdag aften blev nigerianeren dobbelt målscorer i sejren over Derby.

Der var visse kritiske røster, da Manchester United sent i januars transfervindue hentede Odion Ighalo til klubben. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Angriberen har siden leveret hæderlige præstationer, og i torsdagens 3-0-sejr over Derby i FA Cuppen kom Ighalo på tavlen to gange. 

– Jeg er glad. Jeg nyder at være med på dette hold med en fanstasisk gruppe spillere og en fantastisk manager, siger Ighalo til BT Sport efter sejren.

– Så længe mine holdkammerater, min manager og vores fans stoler på mig, så er det bare med at knokle så. Jeg er ligeglad med, hvad alle andre siger. 

Af aftenens tre Røde Djævle-scoringer, noterede Ighalo sig for de to sidste, som faldt på hver sin side af pausen. 

– Vi leverede ikke så godt i starten af kampen, men efter 20-25 minutter kom vi bedre med. Ved den første scoring brugte jeg min kropsstyrke, og så gik den ind. Ved det andet mål blev bolden blokeret, og så kunne jeg ikke gøre meget andet end bare hugge til den. 

30-årige Ighalo er nu oppe på tre træffere i sine to seneste kampe, som nigerianeren har fået lov til at starte inde i. Forhåbentlig kan han fortsætte sin stime på søndag mod Manchester City. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shaw: Det er mit mål

Næste artikel

Solskjær hylder Ighalo, Shaw og Rooney

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share