Ighalo ser frem til Fernandes og Pogbas makkerskab på midten

Odion Ighalo mener, at United bliver et helt andet hold med Fernandes og Pogba på midten. Han kalder det samtidigt et privilegie at komme til at spille sammen med franskmanden.

På et Twitter-interview med journalisten Juliet Bawuah åbner Odion Ighalo op om hans store respekt for klubkammeraten Paul Pogba, der har siddet ude det meste af sæsonen med ankelskader.

Nigerianeren mener, at makkerskabet mellem Fernandes og Pogba kan vise sig essentielt i Uniteds kamp for at blive et absolut tophold igen.

– Han arbejder hårdt på at komme tilbage, og forstil jer, når vi har Pogba og Bruno på midtbanen. Det vil være et andet hold. Rashford er også på vej tilbage.

– Manchester United bliver fantatiske igen og kommer til at vinde kampe uge efter uge. Han (Pogba, red.) er en glimrende spiller, og det bliver et privilegie at spille med ham, fortæller Ighalo.

I interviewet nævner Ighalo også, at Premier League endnu ikke har set, hvad Fernandes i virkeligheden er i stand til at udrette på en fodboldbane.

– Bruno er en fantastisk spiller. Jeg spillede med ham i 2013-14 for Udinese. Vi har endnu ikke set det bedste fra ham endnu i Premier League. Når Bruno Fernandes finder sig til rette i England, vil du se, hvad den fyr kan gøre. Han har en vision, han vil altid have bolden. Han kan skyde, han kan score mål, han er meget intelligent. Før bolden kommer, er han allerede et skridt længere fremme. I fremtiden vil du se, hvad han kan udrette i Premier League – endnu mere end han allerede gør.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: Tottenham vil ikke sælge Harry Kane til United

Næste artikel

Pogba: Min mor sagde altid, at jeg ville komme tilbage til United

Relaterede artikler
Total
0
Share