Johnstone nærmer sig West Bromwich

Et salg af den talentfulde keeper Sam Johnstone er lige på trapperne.

24-årige Sam Johnstone har aldrig fået en officiel kamp for United, men har gjort det fremragende når han har været sendt afsted på lån. Det har skabt massiv interesse for den engelske keeper, som i følge International Business Times er tæt på et skifte til West Bromwich Albion.

Johnstone har i denne sæson været udlånt til Aston Villa, hvor det er blevet til 24 kampe for Steve Bruce og co, der jagter oprykning til Premier League. Johnstone sluttede også sidste sæson af på lån hos Villa, hvor han har fået masser af roser for en række stærke præstationer i målet.

En række klubber har derfor jagtet Johnstone, der tidligere har været udlånt til blandt andet Doncaster, Preston NE og Oldham. Fire millioner pund skal West Bromwich Albion angiveligt ligge for at sikre sig målmandens underskrift.

I West Bromwich ventes Johnstone at skulle tage kampen om pladsen i målet op med Ben Foster, der dog døjer med knæproblemer, og Boaz Myhill som rygtes væk fra klubben. International Business News skriver, at de forventer United vil kalde Johnstone retur fra Aston Villa, for at kunne sælge ham permanent til W.B.A. i løbet af januar.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho sender sviner til Scholes

Næste artikel

Podcast: Southampton, Everton & Derby-optakt

Relaterede artikler
Total
0
Share