– Hans mentalitet er det vigtigste

Marcus Rashford har været yderst imponeret af Manchester Uniteds 20-målsskytte Zlatan Ibrahimovic, som han især beundrer for den stærke mentale indstilling.

Med sit mål imod Leicester City i weekenden blev Zlatan Ibrahimovic den første Manchester United-spiller til at score 20 mål i en enkelt sæson, siden Robin van Persie sparkede “de røde djævle” til mesterskabet i 2013. 

Svenskeren blev med målet samtidig den ældste spiller til at score 15 Premier League-mål, og det er da heller ikke noget, som er gået Marcus Rashfords næse forbi. Spørger man svenskerens unge angrebskollega, beundrer han ham især for hans mentale indstilling.

– Jeg tror, det må være måden, som hans mentalitet fungerer på (som han beundrer, red.). Det er nok den største ting, ikke bare for de unge spillere, også andre spillere kan tage tage ved lære af det, siger Rashford til manutd.com.

– Faktisk er det uden tvivl den vigtigste ting. Det er godt for omklædningsrummet. Hvis vi fx nogle gange er lidt nede, så kan han hive os op igen, og når det kører for os, holder han os oppe. At have fået sådan en type spiller ind, det har været afgørende.

Zlatan Ibrahimovic er med sine 15 ligamål på en delt andenplads om topscorerværdigheden, som i øjeblikket tilfalder Romelu Lukaku med 16. Det får han mulighed for at udbygge, når United på lørdag kl. 16 tager imod Watford.

Marcus Rashford mangler to mål for at udligne sin ligatotal for sidste sæson på 5.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matas blog: Vi vil altid huske München

Næste artikel

Jones: Mourinho fik mig til at blive i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share