Journalist: De Jong tæt på United

Ifølge den catalanske journalist Gerard Romero fra RAC1-lokalmediet er FC Barcelonas Frenkie de Jong tæt på Manchester United.

Manchester United kommer er tæt på at hente Erik ten Hags tidligere midtbanegeneral Frenkie de Jong i FC Barcelona. Det skriver RAC1-journalisten Gerard Romero, der dækker FC Barcelona tæt.

Som de fleste ved, er FC Barcelona i store økonomiske vanskeligheder, og klubben skulle være klar over, at hollænderen skal skydes afsted i dette vindue, hvis man skal få penge for ham.

Han fortæller, at det blot er den 11. maj, og meget kan nå at ske, men siger samtidig også, at handlen i øjeblikket er hele 95 procent lukket. Her vil prisen ligge mellem 70 og 80 millioner euro, fortæller han.

Når journalister går planken ud i så høj grad, spreder det sig oftest som ringe i vandet, hvor andre journalister vil tjekke sine kilder om samme information. Højst sandsynligt vil vi snart blive klogere på, om De Jong til United er en reel ting.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

MANCHESTER UNITED VINDER FA YOUTH CUP

Næste artikel
Rhys Bennett jubler efter sin scoring i FA Youth Cup-finalen

Unge United-drenge: Den bedste følelse nogensinde

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share