Kagawa stålsat på sejr

Shinji Kagawa er ikke et øjeblik i tvivl om, at Japan vinder aftenens kamp mod Grækenland

Shinji Kagawa er fast mand på det japanske landshold, der har haft en god optakt til slutunden. Seks sejre i rap er det blevet til, men den flotte statistik blev ødelagt, da Elfenbenskysten med to sene mål vandt første gruppekamp.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nu har japanerne kniven for struben, men den 25-årige United-spiller er ikke så bekymret for, at de skulle sendes hjem af Grækenland. Det siger han ifølge manutd.com.

– Vi er nødt til at vinde. Det  er alt jeg kan sige.Vi har forberedt os på den over de seneste mange dage. Alt jeg kan sige er, at vi vinder. Vi er nødt til at opnå det resultat, siger japaneren.

I VMs gruppe C er Japan på tredjepladsen foran Grækenland, der i åbningskampen tabte hele 3-0 til Columbia. Og kreatøren understreger derfor, at der ikke er tid til at være skuffede endnu.

– Vi har bare spillet én kamp. Jeg ville spørge: ‘Hvad har vi været i gang med over de sidste fire år?’ Hvis vi allerede skulle have mistet modet (efter kun én kamp, red.), så vil jeg ændre mit fokus og gøre mit bedste på torsdag (i dag, red.).

Japan møder Grækenland i den livsvigtige kamp kl. 00.00 i aften. Kampen vises på TV2.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hodgson: Forventer meget af Rooney

Næste artikel

Rygte: United rykker på Blind

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share