Kagawa stålsat på sejr

Shinji Kagawa er ikke et øjeblik i tvivl om, at Japan vinder aftenens kamp mod Grækenland

Shinji Kagawa er fast mand på det japanske landshold, der har haft en god optakt til slutunden. Seks sejre i rap er det blevet til, men den flotte statistik blev ødelagt, da Elfenbenskysten med to sene mål vandt første gruppekamp.

Nu har japanerne kniven for struben, men den 25-årige United-spiller er ikke så bekymret for, at de skulle sendes hjem af Grækenland. Det siger han ifølge manutd.com.

– Vi er nødt til at vinde. Det  er alt jeg kan sige.Vi har forberedt os på den over de seneste mange dage. Alt jeg kan sige er, at vi vinder. Vi er nødt til at opnå det resultat, siger japaneren.

I VMs gruppe C er Japan på tredjepladsen foran Grækenland, der i åbningskampen tabte hele 3-0 til Columbia. Og kreatøren understreger derfor, at der ikke er tid til at være skuffede endnu.

– Vi har bare spillet én kamp. Jeg ville spørge: ‘Hvad har vi været i gang med over de sidste fire år?’ Hvis vi allerede skulle have mistet modet (efter kun én kamp, red.), så vil jeg ændre mit fokus og gøre mit bedste på torsdag (i dag, red.).

Japan møder Grækenland i den livsvigtige kamp kl. 00.00 i aften. Kampen vises på TV2.

Forrige artikel

Hodgson: Forventer meget af Rooney

Næste artikel

Rygte: United rykker på Blind

ANNONCE