Karakterbogen: Flere om fadet i stærk præstation

Karakterbogen for aftenens sejr mod Bournemouth er klar herunder.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

David de Gea – 8

Spanieren havde flere store redninger, hvor han især viste sit værd ved nogle af Jaidon Anthonys skarpe afslutninger. Sørger for at Bournemouth ikke får blod på tanden, og det har afgørende betydning for kampens udfald.

Aaron Wan-Bissaka – 7

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Den udskældte englænder gjorde det igen rigtig fint efter sit comeback på holdet. Dejligt at se, at han er interesseret i at skabe en diskussion, om hvem den højreback egentlig tilhører.

Harry Maguire – 7

Godkendt præstation af den ligeledes udskældte englænder, som på trods af et par horrible fejlafleveringer, fylder godt i feltet og får stået imod i de perioder, hvor Bournemouth presser en smule på.

Victor Lindelöf – 7

Meget af det samme kan siges om svenskeren, som ikke har spillet meget i denne sæson. Gør det fint med bolden og præsterer langt hen af vejen, det vi kan forvente af ham.

Luke Shaw – 8 (Kampens spiller)

Sikke et mål han får scoret. Bryder først spillet, hvorefter han fører bolden en halv banelængde, inden han tager et fantastisk løb i feltet og stille og roligt putter bolden i nettet. Kroner sin præstation med en stærk halvliggende til Bruno Fernandes ved det tredje mål. Kampens spiller.

Casemiro – 8

Casemiro er og bliver en klassespiller, og det er også derfor, det gav mening at smide 60 millioner efter ham i sommers. Scorer et flot mål og fortjener mindst ét oplæg i dag i hvad der kun kan kaldes en flot præstation.

Christian Eriksen – 7

Endnu en assist på en standartsituation til danskeren, som har en stærk indlægsfod. Sjette oplæg i sæsonen, og generelt har Eriksen gang i en rigtig flot sæson, som han byggede videre på i dag.

Bruno Fernandes – 6

Det er svært at bedømme Fernandes nogle gange, men han forbliver en af vores vigtigste spillere og får også tilføjet et oplæg til kontoen i dag. Skaber flest chancer af alle på banen, men smider også rigtig mange unødvendige bolde væk, hvilket lander ham på en sekser.

Donny Van De Beek – 5

Der er intet, som går hollænderens vej. Må se sig selv blive udskiftet efter en første halvleg, hvor han ikke får sat sit præg på ret meget. Det lignede tilmed også et sammenstød, som kan føre til en længerevarende skade, så han er måske den eneste United-spiller, som går meget skuffet fra banen i dag.

Marcus Rashford – 7

Manchester-darlingen får scoret igen i dag og bygger dermed videre på en flot scoringsstime. Ikke nogen fejlfri præstation, men han kommer igen ind med en flot indstilling og villighed til at udfordre.

Anthony Martial – 5

Den mindst synlige af Uniteds offensive spillere mod en modstander, hvor man godt kunne forvente, at de rødeklædtes spidsangriber kom på tavlen.

 

Indskiftere:

Alejandro Garnacho (Ind 45´) – 7

Den unge argentiner kom ind i slutningen af første halvleg, og selvom det ikke blev til mål, blev det til både stolpeskud, gode udfordringer og et flot oplæg til Shaws mål.

Fred (ind 68′) – 6

Fred kommer ind og gør hvad han skal. Deltager fint i spillet med bolden og har friske ben til at stresse Bournemouths midtbane.

Diogo Dalot (ind 69′) – 6

Ligner bestemt ikke en, som er villig til at overgive sin startplads. Jeg tror, vi har en spændende duel i vente på den højreback.

Anthony Elanga (ind 69′) – 4

Svært at bedømme svenskeren, som bliver sat på spidsen i en kamp, som er afgjort. Han gør dog ikke meget for at vise, at han fortjener en startplads.

Forrige artikel

Tre flotte mål sikrer sejr mod Bournemouth

Næste artikel

Erik ten Hag om van de Beeks skade: Det ser ikke godt ud

ANNONCE