Karakterbogen efter Chelsea-kampen

Der var flere positive præstationer efter midtugens skuffelse mod Manchester City, men også et par slemme skuffelser. Læs, hvordan vi vurderer spillernes indsats mod Chelsea herunder.

Manchester United formåede desværre ikke at hente ind på Chelsea, da man smed en vigtig føring efter et uheldigt drop af David de Gea. På trods af det ærgerlige resultat var der dog flere positive præstationer. Forhåbentlig et godt tegn, inden sæsonens sidste par kampe.

David de Gea: 2

Spanieren laver en stor fejl, der reelt koster målet til 1-1. En målmand af De Geas kaliber skal redde sådan et skud. Han redder en enkelt karakter hjem på en god redning i overtiden.

Ashley Young: 5

Som sædvanlig var det en blandet pose bolsjer fra dagens kaptajn. Hans indlæg var til tider helt horrible, men han løb meget og kæmpede, hvad han kunne. Dog ikke en præstation, som sprænger skalaen.

Victor Lindelöf: 6

Holdt sammen med sine forsvarsmakkere Chelsea fra chancer i det meste af kampen.

Eric Bailly: 7

Det var dejligt at have ivorianeren tilbage på holdkortet. Han stod rigtigt stærkt defensivt, og med lidt held kunne han have scoret et forløsende mål. Måtte desværre udgå med en skade før tid.

Luke Shaw: 8 (Kampens spiller)

Den engelske back spillede igen en flot kamp. Defensivt så det stærkt ud i store perioder, mens han offensivt var med i de fleste United-tilbud – især i første halvleg, hvor han skabte 2-3 store chancer, heriblandt assisten til 1-0-målet.

Nemanja Matic: 6

Den tidligere Chelsea-spiller var igen tilbage på holdkortet, efter sin rædselskamp mod Everton. Gjorde sig især i første halvleg bemærket med et fint overblik, men hans spil dalede noget i kvalitet i anden halvleg. Ender derfor på en midterkarakter.

Ander Herrera: 7

Spanieren, som er rygtet til PSG, viste i dag, hvorfor vi kommer til at savne ham, hvis han skifter til sommer. Spillede – især i første halvleg – med et dejligt overblik og en hurtig boldomgang, som har været savnet på det seneste. Trak i nødbremsen, når det var nødvendigt. En godkendt præstation af spanieren, som vil blive savnet på Old Trafford.

Paul Pogba: 6

Holdt fint fast i bolden i længere perioder og tilkæmpede sig en del frispark. Det var tydeligt, at det hjælper Pogba at have Herrera som makker på midtbanen. De helt kampafgørende aktioner udeblev dog.

Juan Mata: 7

Spanieren startede som lyn og torden mod sin tidligere klub og scorede sikkert, da han fik chancen i første halvleg. Var en stor del af grunden til Uniteds flotte spil i første halvleg, men faldt ligesom mange andre i niveau og intensitet efter pausen.

Marcus Rashford: 4

Englænderen var usynlig i næsten hele kampen og blev fortjent udskiftet efter 65 minutter.

Romelu Lukaku: 6

Lukaku kæmpede i dag for holdet, og det klæder ham. Han brugte sin fysik til at skabe problemer ved flere lejligheder. Som spydspids i United bør man dog vise endnu mere, og igen var han ikke i nærheden af at score mod en top 6-rival.

Alexis Sanchez: 5

Fik en halv times tid i fødderne, men gjorde sig som i mange af sine øvrige indhop i sæsonen, ikke synderligt bemærket.

Marcos Rojo: 5

Argentineren virkede overtændt, da han kom ind for Bailly med ca. 20 minutter igen. Det kostede nær et rødt kort efter en seance af vanvittige tacklinger, som han dog var heldig kun at få gult kort for. Kunne være blevet den usandsynlige helt i overtiden, men en Chelsea-spiller stod desværre i vejen.